AnbefalingerTim er skarp og præcis

Tim er skarp og præcis. Et godt valg inden for karriererådgivning.

Michael Schmidt

meget empatisk og yderst professionel

Tim er en fantastisk life-coach Han er meget empatisk og yderst professionel (han kalder en spade for en spade i klar tale).
Hans super alsidige ”værktøjskasse” hjalp mig; – til at kigge på problem-stillinger fra nogle andre vinkler – der gjorde, at jeg nemmere selv kunne vælge den rigtige løsning.

Lars Thun

Stor anbefaling herfra

Det er uden sammenligning det bedste jeg har gjort for mig selv!
Jeg har været så utrolig glad, for din fantastiske måde at være på, og ikke mindst de resultater du har hjulpet mig til at opnå. Jeg oplever stort set ikke dårlige dage længere, hvis en dag glider lidt af sporet, håndterer jeg det hurtigt og får vendt mine tanker.

Jeg er både overrasket og glad!
Tusind tak.

P. Madsen

Har i et par år

Har i et par år brugt Tim Johansen som fast coach og sparringspartner ved udfordringer karrieremæssigt og privat. Det har på mange måder været udviklende og livsforandrende, men også udfordrende, da jeg har skulle arbejde med mig selv.

Tim har en helt fænomenal evne til at se lige igennem mig og mine undskyldninger. Han lader mig ikke slippe afsted med noget, som alligevel ikke er gavnligt for mig.

På sin egen måde guider, rummer, forstå og følger han mig afsted, så det for mig, er blevet lettere at være menneske, der kan se mere klart og derfra træffe de rigtige beslutninger.

Jeg har fundet en helt ny vej i livet, fået redskaber til, at forstå og tackle forskellige situationer og derfor kan jeg kun give de allerbedste anbefalinger******

Liv M. N. Kristiansen

Alle pengene værd

Jeg gik som katten om den varme grød, for jeg syntes ikke jeg havde råd. Men jeg skulle nok have tænkt, at jeg ikke havde råd til at lade være, for flow forløbet var lige mig, og jeg har glæde af det hver dag.
jeg har allerede opnået så meget godt i mit liv, efter jeg gav mig selv den gave.
jeg ser anderledes positivt på livet og jeg, føler mig mentalt stærke, mere selvsikker og lykkelig.

Tak Tim

Nina Mogensen

Bedste anbefaling til Tim

Jeg giver min bedste anbefaling til Tim fra Holistic Counsel og for hans job som foredragsholder.
Tim besidder en stor viden som han på en levende og sjov måde får formidlet til os lyttere.
Det er ikke kedeligt og kan kun anbefale at booke et foredrag hos Holistic Counsel.

Anders Holm

Indlevende og inspirerede

Sjældent har jeg mødt så indlevende og inspirerede et menneske. Jeg var underholdt hele vejen igennem.

Gik fra foredrag med en masse ny viden samt stof til eftertanke og lyst til at lære mere.
Derfor giver jeg den største anbefaling til Tim Johansen

Vibe Damgaard

Har i flere år haft stress

Har i flere år haft stress og lavt selvværd og beslutte at gøre noget ved det. Havde fået anbefalet Tim Johansen fra Holistic Counsel af en venindes far og det er jeg glad for. jeg har fået strategier til at mestre et stressfyldt liv med børn, job og mand og min tro på mig selv også vokset. Tøv ikke med at bestille en tid hos Holistic Counsel.
Jeg vil kun give den bedste og største anbefaling.

Pia Jensen Nørgård

Aldeles begejstret

Må sige jeg var aldeles begejstret for den pakke jeg købte med forløb på 5 gange.
Jeg havde ikke troet jeg kunne rykke mig fra A til B så hurtigt og samtidig har jeg nu værktøjer til at mestre ligende situationer en anden gang.
Det er ikke sidste gang jeg bruger Coach Tim Johansen. Jeg er meget tilfreds.

Karsten Krogh Petersen

Efter i flere år

Efter i flere år at have være frustreret over mit arbejde og træt af mine arbejdsopgaver var det en befrielse af få teknikker til hvordan jeg rent fysisk og psykisk kunne rykke mig væk fra den spiral jeg stod i. I dag har jeg skiftet branche og er et helt nyt og meget bedre sted. Jeg troede ikke det var muligt, men er fuld af taknemmelighed. Jeg vil anbefale alle der sidder fast at tage kontakt til Tim Johansen og få hjælp.

Tina Bjerregaard

100% anbefaling af Flow forløb

Jeg kan 100% anbefale Tim og hans Flow forløb. Lige fra første dag, har jeg følt mig set, hørt og mødt med stor empati. Jeg er stadig overrasket over, hvor hurtigt udviklingen er sket og hvor meget gladere jeg er i hverdagen.

L. Olsen

Mit forløb med Tim har

Mit forløb med Tim har været transformerende. Han ser mennesket bag masken og formidler på en måde, der er skarp og rummer kontant kærlighed til mennesket og den proces, det gennemgår.
Sagt mindre formelt: Han kalder dig ud på bullshit og giver dig kærlig, kompetent og knivskarp sparring på din konkrete udfordring.

Mia

Har haft fornøjelsen af at

Har haft fornøjelsen af at være til foredrag med Tim Johansen på hotel Richmond ved vesterport København. En utrolig god oplevelse. Jeg gik derfra motiveret og opløftet. Jeg medgiver de bedste anbefalinger og kan klart anbefale Tim Johansen.

Jørgen Munk

I forbindelse med

I forbindelse med udfordringer på jobbet bestilte jeg tid hos Holistic Counsel og Tim Johansen. Det er de bedste penge jeg har betalt og det er sikkert jeg skal bruge Tim Johansen, hvis jeg igen står i udfordrende situationer karrieremæssigt.

Alex Frost Larsen

Energi, engagement og nærvær

Har både været til foredrag via mit arbejde og i et længere coaching forløb hos Tim.
Kæmpe Energi, engagement og nærvær fra start til slut. Helt klart en anbefaling værdig👍🏻

Ahmed Said

Ser meget lysere på livet

Jeg har været i et forløb hos Tim Johansen og kan kun give min varmeste anbefaling. Jeg har lært, at hvis ikke jeg passer på mig selv, kan jeg ikke være alt det jeg gerne vil for andre. Jeg føler, at jeg hver eneste gang er blevet løftet og kommet videre, selv de gange hvor jeg ikke nåede alt det, jeg havde sat mig for mellem vores snakke.
Tusind tak Tim

Pernille H.

Efter personlige problemer

Efter at have haft personlige problemer i mit liv, har jeg på anbefaling kontaktet Tim.
Efter få konsultationer er jeg kommet godt videre, med gode værktøjer at arbejde videre med. Kan anbefale Tim Johansen såfremt behovet opstår.

Lars Rasmussen

Opløftet og beriget

TAK, du har så meget fortjent det. Du har virkelig hjulpet mig på vej til målet. Jeg tænkte jeg bare skulle have et lille skub, men du gav så meget mere og jeg gik opløftet og beriget fra hver eneste session. og det er jeg vildt taknemmelig for.
Kærlig hilsen
Trine

Trine Andersen

en fornøjelse at møde Tim

Efter et turbulent liv med svigt og forskellige former for misbrug var det en fornøjelse at møde Tim. Han har blandt andet hjulpet mig med at jeg starter med at sætte mig selv først og hjulpet mig til et større sikkerhed på mig selv.

Hilsen fra en anonym

Super glad!

Jeg har været super glad for mit forløbet hos Tim og kan varmt anbefale ham.
Han trækker tingene ned på jorden og gør det forståeligt.
Desuden fik jeg nogle rigtig gode værktøjer at arbejde videre med.

Jesper H. Larsen

6 stjerner ud af 5

6 stjerner ud af 5. Tim er dygtig på et helt andet plan end jeg ellers har prøvet og jeg har betalt mange penge til selvudvikling mm. Han siger tingene ligeud og lægger ikke fingre imellem. Det er befriende og hårdt. Derfor skal du være klar til at arbejde med dig selv og dine udfordringer, men når det så er sagt bliver tingene også lettere derefter.

Gitte Fisher

Scroll to Top